Kandidaat-notarissen (met ervaring)

Term: Permanent
Department: Corporate
Location: Amsterdam
The Firm

Fieldfisher is een Europees advocatenkantoor met toonaangevende praktijken in vele van de meest dynamische markten. Wij denken en kijken vooruit, waarbij we ons in het bijzonder richten op de sectoren technologie, financiële instellingen en energie.

Onze groeiende Europese netwerk van kantoren staat cliënten uit allerlei landen bij, in nauwe samenwerking met onze teams in Silicon Valley, Beijing en Shanghai. We werken voor social media sites en ketens van koffiehuizen, maar ook voor bedrijven in de farmaceutische sector, life sciences en medische apparatuur, voor energieleveranciers en voor banken, al dan niet beursgenoteerd.

Cliënten kiezen voor Fieldfisher, omdat we – dankzij onze ongeëvenaarde kennis en ervaring - zorgen voor oplossingen die niet alleen beantwoorden aan de zakelijke behoeften van onze cliënten, maar ook pragmatisch en innovatief zijn. En dat doen we dan ook nog eens op tijd en tegen de afgesproken prijs.

Bij ons werken meer dan 600 juristen op negen locaties. Zonder uitzondering leveren zij uiterst commerciële oplossingen, op basis van hun diepgaande begrip van de wensen van onze cliënten. Onze mensen in Amsterdam, Brussel, China, Parijs, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten (Silicon Valley) werken intensief samen.

The Team

Het Amsterdamse kantoor is per 1 mei 2017 opgezet door een aantal ervaren advocaten en notarissen. Zij richten primair op het – als een hecht team - leveren van hoogwaardige juridische diensten. In het prachtige pand aan de Amstel werken nu zeven partners. Het corporate team werkt voor diverse cliënten die in allerlei sectoren actief zijn, van multinationals tot tech-scale-ups en investeerders. De notarissen die deel uitmaken van dat team staan bekend om hun kennis en ervaring op het gebeid van grensoverschrijdende transacties.

In verband met de aanhoudende groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar getalenteerde kandidaat-notarissen die recentelijk hun beroepsopleiding hebben afgerond en die zich bij ons team willen aansluiten.

Responsibilities

In nauwe samenwerking met de partners en in direct contact met onze cliënten werk je aan:

  • M&A en kapitaalmarkttransacties
  • International structureringsprojecten voor veelal buitenlandse cliënten
  • Joint ventures
  • Corporate governance vraagstukken;
  • Het opstellen van notariële en aanverwante documentatie, waaronder niet alleen akten, volmachten en besluiten, maar ook koopovereenkomsten, investerings- en aandeelhoudersovereenkomsten en reglementen.
Key Skills & Experience
  • Afgestudeerd in notarieel recht
  • Afgeronde beroepsopleiding notariaat
  • Vertrouwenwekkende en professionele uitstraling
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal (je moet in staat zijn juridische documenten zowel in het Nederlands als in het Engels op te stellen)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Hoe solliciteer je?

Zend je brief met CV per e-mail aan Frans-Jozef.Crousen@fieldfisher.com met als onderwerp: Kandidaat-notaris (met ervaring).

Fieldfisher streeft ernaar iedereen gelijke kansen te geven. We werken actief aan het versterken van de diversiteit van ons personeel, en beoordelen alle sollicitaties uitsluitend op de kwaliteiten van de sollicitant en zijn/haar geschiktheid voor de functie.